: singgah dan comment :

yesterday - history
tomorrow - mystery
today - gift

:: sabut? ::

My photo
EA & MH . kajang . instagram - edayuanuar . ~ singgah dan komen dan share :)

:: melalak jum ::

::kelapa kelapa::

sekolah rendah :|

.FAR punya cerita.

video


berlaku ketika aku dan putri habis menjawab peperiksaan FAR. soalan nya susah tapi menjawab seperti menghafal jawapan*faham-faham lah :P tapi kami tak lah "sepandai" awak menghantar jawapan tidak sampai 30 minit. pensyarah amat bemurah hati kerana memberi pelajarnya menjawab hingga ke saat akhir dan kami mula leka. selepas sahaja menghantar kertas jawapan aku dan putri mula bermain pemadam. teringat ketika sekolah rendah dulu selalu bermain seperti ini. jangan kata anda tidak pernah buat demikian kerana bermain pemadam ini dikira urban pada zaman kanak-kanak dulu. ada juga menjadikan pemadam sebagai gasing. sangat lucu. merindui zaman sekolah rendah di mana zaman tiada yang fofular and unfofular. tahahaha

kalah 10 - 4
outside 3 kali

ENJOY
sekali sekala tak salah :)

3 comments:

  1. kihkihkih.....aku kalau siap awal pun tak suka kuar awal..aku suka tunggu sampailah minit terakhir nak hantr tue..sebb klu ada jawapn yg tak pasti leh sempt usha2 sebelah, tnya jawapn dia plak..ehehe

    ReplyDelete
  2. tak pernah pon main pemadam nie...tapi suka kumpul pemadam yang ada gambar2 tue...cantik

    ReplyDelete
  3. tahaha..betul tu kasi ejas ckit..
    tu la..aku penah beli sampai satu box tu..excited sgt..tehehe

    ReplyDelete

:: more more ::