: singgah dan comment :

yesterday - history
tomorrow - mystery
today - gift

:: sabut? ::

My photo
EA & MH . kajang . instagram - edayuanuar . ~ singgah dan komen dan share :)

:: melalak jum ::

::kelapa kelapa::

NASIB

. hati punye cerita .

assalamualaikum

maaf kerana terlalu lame tidak update blog.

begelumang dengan kecewa. itu ini jadi. many sort of problem appear in  my life. suddenly i feel tired. sekarang aku nak ckp pasal hati sikit. kepada yang menjadi stalker tu aku tahu sape selame nie kau suruh kawan kau sorang nie stalk aku for what? kau nak ape? kau kaye, lawa, hidup senang, kereta ade. jangan kau ingat aku termakan dengan pemberian kau. ye aku bersyukur. aku sedih kau macam tu. hakikat kau tu talam dua muke. tak aku sangke. aku  ikhlas tolong kau kawan2 aku cakap kau mainkan aku tapi itu la hakikatnye. kau mainkan aku. maafkan aku. lepas nie aku takkan bersame dengan kau lagi. kepada yang membace kalau anda perasan dengan sebarang perubahan jangan tanye aku. aku taknak burukkan sesiapa. kalau aku busuk hati aku dah buat kau tau. jangan ingat dengan duit kau dapat selesaikan hati perasan orang.  sekarang orang yang kau kutuk itulah orang yang rapat dengan kau. sungguh baiknye kau. aku tahu kau baik. tapi sayang demi mengejar disana kau meningggalkan disini. ya sekarang kau ade kawan baru. ape kau heran bukan? baiklah aku tinggalkan kau. jangan kau buat muke tebal dengan aku. aku tahu ape kau buat selame nie. tak sangke hati kau terlalu busuk. tak mengenang budi. aku tak tidur lena sebab pada malam aku tahu al sebenar kau pulak tidur dengan air liur meleleh. kau dah cancel kerja aku dulu tak fikir perasaan aku. perasaan kau, kau ambil kire perasaan aku? siapa nak tanggung. kau ade fikir aku menangis ke tak? kau fikir aku buat kerja macam mane? kau ade fikir aku hempas barang macam mane? dunia karma. ape kita buat ade balasannye. kadang2 aku tak perasan. aku kena balasan aku. aku terima. aku lebih senang hidup seorang diri. tiada hati untuk dijage selain hati aku. TERIMA KASIH

2 comments:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

:: more more ::