: singgah dan comment :

yesterday - history
tomorrow - mystery
today - gift

:: sabut? ::

My photo
EA & MH . kajang . instagram - edayuanuar . ~ singgah dan komen dan share :)

:: melalak jum ::

::kelapa kelapa::

MIX

. kacuk punye cerita .

apek - ' jangan la cakap Perak, tak faham '
amoi - ' dah saye orang Perak '
apek - ' iC 06 lahir kat Pahang tak sedar diri '
amoi -  ' saye lahir kat Pahang tapi duduk kat  Perak '
apek - ' tak  ngaku tempat lahir sendiri '

ulang tayang..tahaha
nie la die aku selalu gaduh pasal bahase dengan Apek..
ade je yang tak puas hati..
antara aku dengan die ade yang akan mengalah akhirnya..
aku memang asal dan lahir di Pahang..
dari kecik aku kat sane sampai darjah 1*tak sempat cabut gigi kat skola
dari darjah 1 sampai form 2 aku di Perak..
Apek tak boleh salahkan Amoi, 8 tahun duduk Perak..
aku nie kacuk Pahang (umi) dengan Perak (aboh)...
tapi bahase di rumah lebih kepada Perak..
Apek pulak kacuk T (ayah) dengan K (abah)..
tapi cakap KL*kena bahan..tahahaha
aku lahir Pahang jadi bahase Apek dapat aku faham..
Pahang nie bahase die amik cikit-cikit dari negeri lain..
masalah aku cume nak cakap balik aku tak reti..

FUTURE FAMILY TREE * I hope


urgh !!!
buruknye lukisan..

BAYANGKAN 
bahase ape pulak akan keluar nanti..tahahhaa

bukan cerita kacuk mate sepet atau hidung mancung :p
maaf !



1 comment:

  1. Pengen yang lebih seru ...
    Ayo kunjungi www.asianbet77.com
    Buktikan sendiri ..

    Real Play = Real Money

    - Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
    - Bonus Mixparlay .
    - Bonus Tangkasnet setiap hari .
    - New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
    - Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
    - Cash Back up to 10 % .
    - Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

    untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
    - YM : op1_asianbet77@yahoo.com
    - EMAIL : asianbet77@yahoo.com
    - WHATSAPP : +63 905 213 7234
    - WECHAT : asianbet_77
    - SMS CENTER : +63 905 209 8162
    - PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

    Salam Admin ,
    http://asianbet77.com/

    ReplyDelete

:: more more ::